top of page
onze slagerij

Keurslager Vanderper: slager met een missie

arrow-down 2.gif
assortiment

Het team van Keurslager Vanderper werkt dag in dag uit om onze klanten een tevreden gevoel te schenken. De winkelervaring van onze klant is belangrijk. Wij maken tijd voor uw bestelling en luisteren echt naar uw wens. U kunt in de slagerij terecht voor kleine en grote bestellingen. U voorzien van twee plakjes kaas en drie sneetjes hesp vindt ons team even belangrijk als een bestelling voor de feestdagen van twaalf feestmenu's of een buffet voor een vormsel. Onze klant krijgt wat hij vraagt; zo gaat Keurslager Vanderper voedselverspilling tegen en wordt een vertrouwde en langdurige klantrelatie opgebouwd.

keurslager Vanderper

ASSORTIMENT OP MAAT VAN DE KLANT

intro
onze winkel

BESTEL ONLINE OF IN DE WINKEL

Uw bestellingen kunt u makkelijk in de slagerij zelf of via de website doorgeven. Online kunt u alles in ons aanbod vinden, makkelijk voor wie graag zelf een menu samenstelt of tijdens de middagpauze op het werk even een momentje tijd kan vinden zonder daarvoor te moeten langskomen. Bent u nog niet helemaal zeker en wilt u even wat advies voor uw receptie, familieborrel of lentefeest? Spring dan even binnen in de slagerij. Ons team helpt u graag verder om van uw evenement een moment te maken om nooit te vergeten! Bestellingen moeten steeds twee dagen op voorhand worden doorgegeven om u de nodige kwaliteit te kunnen bieden.

about us
kwaliteitsslagerij

Kwaliteitsslagerij uit Lichtervelde

Keurslager Vanderper kan putten uit vele jaren ervaring als kwaliteitsslager en met het bereiden van traiteurgerechten. Dankzij deze ervaring én het vertrouwen van onze klanten heeft de slagerij een goede reputatie kunnen opbouwen en het assortiment steeds kunnen verfijnen op maat van de klant. 

Keurslager Vanderper

WENST U GRAAG ONZE PRODUCTEN TE ONTDEKKEN? NEEM DAN ZEKER EEN KIJKJE ONLINE OF KOM EVEN LANGS IN DE ZAAK IN LICHTERVELDE.

bottom of page