top of page
onze producten

De producten van Keurslager Vanderper

arrow-down 2.gif
vers vlees

Bij Keurslager Vanderper kan elke hobbykok zijn of haar hart ophalen. U houdt van een goed gerijpt stuk rundsvlees, serveert uw gasten graag varkensmignonette met uw welgekende picklessaus? Of u verkiest spareribs, een stevig stuk buikspek of stoverij die u zelf uren laat pruttelen? Keurslager Vanderper voorziet u steeds van vers vlees, uitgebeend in onze slagerij en op maat gesneden. Wij werken met het beste vlees dat in de streek te vinden is. Kwaliteit gaat boven kwantiteit en uw smaakbeleving is onze missie. Ontdek het aanbod aan vers vlees via onze online bestelmodule of in de winkel.

vers vlees

VERS VLEES

intro
keurslager Vanderper
charcuterie en kaas

CHARCUTERIE EN KAAS

Het aanbod charcuterie en kaas bij Keurslager Vanderper is uitgebreid. Ons assortiment bestaat uit fijne vleeswaren van eigen bodem of specialiteiten uit het buitenland. Indien mogelijk maken wij zoveel mogelijk van het aanbod van charcuterie zelf of werken hiervoor samen met gekende labels om onze klanten steeds een kwalitatief aanbod te serveren. Ook voor breugelplanken, kaastafels of charcuteriebuffetten stellen wij graag onze verschillende formules voor.

broodjes

BELEGDE BROODJES EN DAGSCHOTELS

Zoekt u een snelle lunch of makkelijk en toch gezonde maaltijd voor na het werk? In onze slagerij in Lichtervelde kunt u terecht voor belegde broodjes en verse gerechten en aardappelbereidingen. Ook hebben wij steeds een aanbod aan pastasalades. Wilt u zeker zijn dat u een bepaald gerecht in de slagerij zult vinden? Dan kunt u dit makkelijk twee dagen op voorhand bestellen via het formulier op de website.

twee
tapasplanken

VOOR UW EVENEMENTEN, FEESTJES EN BORRELS

Wij Vlamingen houden ervan om onze familiale activiteiten en vriendschappelijke afspraken te combineren met een goed glas en een heerlijke maaltijd. U hebt echter niet altijd zin om lang te kokerellen. Daarom biedt Keurslager Vanderper oplossingen voor elke gelegenheid, zoals een babyborrel, lunchvergadering, lentefeest, eindejaarsfeest of zomerse barbecue. 

Wij bieden onder meer:


•    tapasplanken
•    koude en warme voorgerechten
•    verrassingsbroden
•    pastabuffet
•    hamburgerfestijn
•    voorgerechten, soep, hoofdgerechten
•    groente- en fruitschotels
•    buffetformules
•    panklare gerechten
•    sauzen en aardappelbereidingen

kwaliteitsslagerij

Neemt u zeker een kijkje in ons aanbod online of komt u langs in de zaak om uw wensen te bespreken. 

Bestellingen moeten steeds minstens twee dagen op voorhand geplaatst worden zodat Keurslager Vanderper u de nodige versheid en voldoende aanbod kan garanderen. 

Keurslager Vanderper

FEEST, FAMILIEBEZOEK OF VERGADERING IN DE REGIO ROND LICHTERVELDE? KEURSLAGER VANDERPER VERZORGT GRAAG DE INNERLIJKE MENS. NEEM VANDAAG NOG CONTACT OP.

bottom of page